četvrtak, 24 maj 2018

Mali Stapar

Prevodnica

Opširnije...

Crkva Sv. Marka

Kula

Opširnije...

Mali Stapar

Zgrada direkcije...

Opširnije...

Hotel "Rodić"

Kula

Opširnije...

Zamak

Ruski Krstur

Opširnije...

 • Odredišta

  Više informacija..

 • Manifestacije

  Više informacija...

 • Smeštaj

  Više informacija...

 • Gastronomija

  Više informacija...

 • Aktivnosti

  Više informacija...

43. Međugradska izložba sitnih životinja u Kuli

izlozba 640x935Udruženje za zaštitu i odgoj sitnih životinja Kula održaće svoju 43-ću međugradsku izložbu dana 11 i 12. novembra 2017. godine. Izložba će biti održana u sportskoj sali OŠ "Petefi brigada" Kula. Izložba za posetioce će biti otvorena u subotu od 08h do 19h. 11 novembra 2017.godine. dok će u nedelju 12.novembra u krugu škole u sklopu izložbe biti održana berza sitnih životinja sa početkom u 07.00-13.00 časova. Posetioci će imati priliku da vide razne vrste živine, ptica i sitnih životinja.

Pozivamo vas da sa svojim učešcem uveličate našu manifestaciju. Verujemo da je ova izložba mesto gde ce doći do novi poznanstava i budućih saradnji. Uvereni smo da će ova izložba doprineti jačanju i unapređivanju odgoja sitnih životinja i u isto vreme predstavlja osnov za širenje prijateljstava među ljudima. Osećajte se divno u našem gradu i sa ove manifestacije ponesite lepe uspomene.

izlozba 640x935

Vinarija Milisavljević Lipar

vinarijaVinarija Milisavljević u svojim podrumima u Liparu na Telečkoj visoravni je 2008. god. odlučila da obnovi vinsku tradiciju "Telečke visoravni" i proizvede vino po tehnologiji iz doba Marije Terezije uvažavajući, naravno, sve neophodne uslove savremene tehnologije proizvodnje vina. Sva vina iz podruma Milisavljević su zaštićenog geografskog porekla.

Festival amaterskih pozorišta

Republickifestivalamaterskihpozorista1Pod pokroviteljstvom opštine Kula od 19. do 27 juna 2015. godine održava se 57. festival amaterskih pozorišta Srbije, najstarija, najvažnija i najmasovnija manifestacija amaterskog stvralaštva.

Preuzmite program

Naša lokacija

52 ukusa Srbije

Kalendar manifestacija

loader

Google Street View Kula

 

YouTube Kanal Modul

Foto Galerija

Pratite nas na FB