četvrtak, 24 maj 2018

Mali Stapar

Prevodnica

Opširnije...

Crkva Sv. Marka

Kula

Opširnije...

Mali Stapar

Zgrada direkcije...

Opširnije...

Hotel "Rodić"

Kula

Opširnije...

Zamak

Ruski Krstur

Opširnije...

 • Odredišta

  Više informacija..

 • Manifestacije

  Više informacija...

 • Smeštaj

  Više informacija...

 • Gastronomija

  Više informacija...

 • Aktivnosti

  Više informacija...

Međunarodni festival vina i hrane, Sombor 2017

0tmalaU subotu je u Somboru održan deveti po redu Međunarodni festival vina i hrane, pod nazivom "Ravangrad Wine Fest'' .

 

 

 

Manifestacija iz godine u godinu okuplja sve veći broj izlagača i posetilaca, kako iz samog okruga, tako i iz cele zemlje i inostranstva.

2

 

Tokom celog dana, posetioci su mogli, da uživaju u kvalitetnim vinima i ukusnoj hrani. Prvi put ove godine svoje učešće na manifestaciji uzela je i Turistička organizacija opštine Kula, tako da su posetioci na štandovima Kule osim turističke ponude opštine mogli da vide, da degustiraju i kupe med poljoprivrednog gazdinstva Lončarević ,kupinovo vino i pekmez od kupina gazdinstva Delić, organska brašna i začinsko bilje gazdinstva Proroković kao i ceđena ulja od bundeve gazdinstva Bobić.

5

6

Ponudu Kule zaokružili su Vinarija Milisavljević kao i vina udruženja voćara vinogradara Stari podrumi iz Crvenke.

7

 

8

Vinarija Milisavljević Lipar

vinarijaVinarija Milisavljević u svojim podrumima u Liparu na Telečkoj visoravni je 2008. god. odlučila da obnovi vinsku tradiciju "Telečke visoravni" i proizvede vino po tehnologiji iz doba Marije Terezije uvažavajući, naravno, sve neophodne uslove savremene tehnologije proizvodnje vina. Sva vina iz podruma Milisavljević su zaštićenog geografskog porekla.

Festival amaterskih pozorišta

Republickifestivalamaterskihpozorista1Pod pokroviteljstvom opštine Kula od 19. do 27 juna 2015. godine održava se 57. festival amaterskih pozorišta Srbije, najstarija, najvažnija i najmasovnija manifestacija amaterskog stvralaštva.

Preuzmite program

Naša lokacija

52 ukusa Srbije

Kalendar manifestacija

loader

Google Street View Kula

 

YouTube Kanal Modul

Foto Galerija

Pratite nas na FB