četvrtak, 24 maj 2018

Mali Stapar

Prevodnica

Opširnije...

Crkva Sv. Marka

Kula

Opširnije...

Mali Stapar

Zgrada direkcije...

Opširnije...

Hotel "Rodić"

Kula

Opširnije...

Zamak

Ruski Krstur

Opširnije...

 • Odredišta

  Više informacija..

 • Manifestacije

  Više informacija...

 • Smeštaj

  Više informacija...

 • Gastronomija

  Više informacija...

 • Aktivnosti

  Više informacija...

Danas počinju "Slatki dani u srcu Bačke"

slatki dani 2018Manifestacija “Slatki dani u srcu Bačke” će ove godine pružiti još kvalitetniji kulturno - zabavni sadržaj u odnosu na prethodnu godinu.

“Slatka ulica” u Crvenki će okupiti proizvođače slatkiša, udruženja voćara i vinogradara, udruženja žena, sportske organizacije, škole, kao i dečje animatore , mažoretkinje, štulaše, mađioničare i žonglere.

U večernjim satima su predviđeni koncerti popularnog benda Tropiko (petak, 21 čas) i Ane Kokić ( subota, 20 časova) i Harisa Džinovića ( subota, 22 čas). Program počinje u danas u 15:00 časova, kada će biti otvorena likovna kolonija, na kojoj će učestvovati slikari, kao i najtalentovanija deca slikari, učenici osnovne škole.

U 16:00 časova gost će biti Uroš Petrović, a oko 17:00 časova nastupiće KUD “Srbija” iz Kule. Goste će u nastavku programa zabavljati “Dinamika bend”, a potom i bend “Carte Blanche”. U 21 čas počinje počinje koncert poznatog “Tropiko benda”. Na “Slatkim danima” će biti održano i proglašenje najbolje torte, učestvovaće kulturno-umetničko društva, a takođe najavljeno je obeležavanje 30. godina otkada je RK “Crvenka” osvojio kup Jugoslavije. U ovom delu programa će se prikazati deo utakmice između “Crvenke” i “Metaloplastike”, a posetioci će biti u prilici da od aktera ove čuvene utakmice čuju najzanimljivije trenutke.

Pozivnica 2018

Direktor Turističke organizacije opštine Kula Vladimir Stanković kaže da se ove godine očekuje veća poseta nego prethodne godine. On je apelovao na sugrađane da na manifestaciju dođu peške i da kao dobri domaćini ostave parking mesta za goste koji će doći sa strane.

Opština Kula organizuje besplatan autobuski prevoz za sve građane koji žive u drugim mestima kulske opštine. Polasci su sa autobuskih i uslovnih stanica.

Lipar, polazak u 19.15

Kula, polazak 19.30

Ruski Krstur 19.15

Kruščić, polazak 19.30

Sivac, polazak, 19.30

 

Vinarija Milisavljević Lipar

vinarijaVinarija Milisavljević u svojim podrumima u Liparu na Telečkoj visoravni je 2008. god. odlučila da obnovi vinsku tradiciju "Telečke visoravni" i proizvede vino po tehnologiji iz doba Marije Terezije uvažavajući, naravno, sve neophodne uslove savremene tehnologije proizvodnje vina. Sva vina iz podruma Milisavljević su zaštićenog geografskog porekla.

Festival amaterskih pozorišta

Republickifestivalamaterskihpozorista1Pod pokroviteljstvom opštine Kula od 19. do 27 juna 2015. godine održava se 57. festival amaterskih pozorišta Srbije, najstarija, najvažnija i najmasovnija manifestacija amaterskog stvralaštva.

Preuzmite program

Naša lokacija

52 ukusa Srbije

Kalendar manifestacija

loader

Google Street View Kula

 

YouTube Kanal Modul

Foto Galerija

Pratite nas na FB