četvrtak, 24 maj 2018

Konkurs za dodelu prava na korišćenje oznake „Regionalnog proizvoda Bačke“ i izlaganje proizvoda na sajmu ruralnog turizma i privrede Bačke

Regionalna razvojna agencija Bačka objavljuje:

KONKURS ZA DODELU PRAVA NA KORIŠĆENJE OZNAKE „REGIONALNOG PROIZVODA BAČKE“ I IZLAGANJE PROIZVODA NA SAJMU RURALNOG TURIZMA I PRIVREDE BAČKE

 

1. CILJ I PREDMET KONKURSA:

Cilj konkursa o dodeli prava na korišćenje oznake «Regionalnog proizvoda Bačke» i izlaganja proizvoda na Sajmu ruralnog turizma i privrede (u daljem tekstu Konkurs) je promocija ruralne privrede u Bačkoj (ekonomskih aktivnosti u ruralnim sredinama), te povećanje prodaje ruralnih proizvoda bez posrednika.

Predmet konkursa je:

1. Brendiranje proizvoda koji su rezultat ekonomskih aktivnosti u ruralnim područjima na teritoriji opština i gradova osnivača Regionalne razvojne agencije Bačka dodelom prava na korišćenje regionalnog brenda Bačka - oznake pozitivnog uticaja proizvoda/usluge/aktivnosti na ruralni razvoj.

2. Prezentacija odabranih proizvoda/proizvoda/usluga/aktivnosti na Sajmu ruralnog turizma i privrede koji će biti održan tokom jeseni 2015. godine.

Konkurs je otvoren do 16. oktobra 2015.godine.

Preuzmite tekst konkursa
Preuzmite prijavni formular
Preuzmite pravilnik
Promotivni materijal

52 ukusa Srbije

 

YouTube Kanal Modul