Turistička organizacija opštine Kula na sajmu turizma u Novom Sadu

U okviru sajma turizma u Novom Sadu, koji je održan od 29. do 1.10. 2016. godine, na štandu Turističke organizacije opštine Kula posetiocima sajma je predstavljena turistička ponuda kroz promotivni materijal.

Takodje svoje mesto na štandu je našlo udruženje žena “Bajka” iz Ruskog Krstura, proizvodjači začinskog bilja iz Kule Kristina Ilin uljara Bobić ,Erika Proroković sa alternativnim žitaricama mlevenim kamenim mlinom kao i vinarija Milisavljević.

Ovde pokušavamo da napravimo jedan spoj turizma i privrede vezane za turizam. To su prateće stvari i trudimo se da jedna stvar povuče drugu i da na taj način promovišemo naše turističke mogućnosti i našu opštinu.
Glavni dan predstavljanja opštine Kula na sajmu turizma bio je petak kad su posetioci osim redovne postavke mogli da prisustvuju I prezentaciji promotivnog filma Turističke organizacije opštine Kula.

Štand je bio veoma posećen i izuzetno smo zadovoljni utiscima koji su posetioci stekli prilikom predstavljanja Turističke ponude opštine Kula.