“Dani sela – dani žita” 2018

1. 2. i 3. juna će se u Kruščiću održati tradicionalna manifestacija “Dani sela – dani žita” koja i ove godine svim posetiocima nudi bogat kulturno-umetnični i sportski program.

Prvog dana manifestacije, u petak 01.juna, period od 20:00 do 02:00 časa rezervisan je za muzički program u okviru kog će biti održani koncerti lokalnih i gostujućih bendova.

U subotu program započinje Opštinskim takmičenjem vozača, nakon čega sledi likovna kolonija i izložbeno prodajni sajam udruženja žena “Vredne ruke” iz Kruščića, gostujućih udruženja i “Animal commerce. u 09:00 časova poljoprivrednike iz mesta i okoline će posetiti pokrajinski sekretar za poljoprivredu mr. Vuk Radojević. Do kraja dana posetioci će uživati u ručku – kajganijadi, muzičkom i sportskom programu.

Treći dan manifestacije započinje takmičenjem u pecanju, a tokom dana biće priređen veći broj takmičenja za sve ljubitelje ribolova. Program će biti završen revijalnom utakmicom FK “Mladost” i kombinovanom ekipom veterana na stadionu kraj kanala.