Богат културно-уметнички програм одушевио грађане у свим местима наше општине

Поводом обележавања 16. Новембра, Дана општине Кула, Туристичка организација општине Кула, организовала је бројне догађаје и манифестације како би грађанима улепшала и увеличала овај дан. Подсетимо да су најмлађи имали прилику да погледају наступ кловна Пеђолина, као и представу Маша и Меда, а старији представу “Бал вампира” у извођењу позоришта Бранислав Нушић из Шида и “Тенор на зајам”, Народног позоришта из Сомбора.

Ову представу имали су прилику да виде синоћ и Црвенчани, а присутну публику је поздравио глумац аматерског позоришта “Стеван Сремац” из Црвенке, Зоран Радуловић. Он је представио госте из Сомбора и пожелео присутнима угодно вече.

Разговарали смо и са организатором из Туристичке организације, Владимиром Станковићем који је изјавио:

-После 20 година дочекали смо да нам поново дође у госте позориште из Сомбора. Представа “Тенор на зајам” је комедија где су се људи фантастично осећали у неких сат и по времена смеха до суза. Сутра, тачније у четвртак, представа “Тенор на зајам” гостује у Дому културе у Сивцу, док 18. новембра имамо представу “Бал вампира” у Културном центру у Кули. За почетак, за децембар месец планирамо и као друштвено одговорна општина да омогућимо нашим грађанима бесплатне аутобусе и бесплатне карте за позориште у Сомбору и Новом Саду, а гарантујемо да ћемо следеће године на нашим позоришним сценама видети много професионалних представа-

Он је такође рекао да је у оквиру прославе Дана општине 16.новембра, у Културном центру Кула организован богат програм, док ће 18.новембра у Црвенки, бити одржан концерт Саше Матића. Због великог интересовања грађана, концерт ће уместо у хали Спортског центра бити одржан на Великој сцени у центру места, на отвореном.