Veliki koncert Željka Samardžića za doček Srpske Nove godine u Kuli

U nedelju, 13. januara, u ulici Josipa Kramera (kod mosta) u Kuli, biće priređen bogat program za doček Srpske Nove godine. Od 21 čas, prisutni će moći da uživaju u tamburašima, dok će veliki koncert Željka Samardžića početi u 22 sata. Organizatori programa su lokalna samouprava i Turistička organizacija opštine Kula.
„Već oko 21 čas počeće koncert grupe „Ravnica“ iz Subotice, a između ostalog spremili smo i veliki vatromet koji će biti u 12 sati, tako da bih iskoristio priliku da pozovem naše sugrađane da u što većem broju dođu na manifestaciju dočeka Srpske Nove godine“, rekao je Vladimir Stanković, direktor Turističke organizacije opštine Kula. On je takođe istakao, da će se tokom manifestacije služiti besplatno vino i čaj, uključujući i promociju ribljeg paprikaša, koji će moći da probaju posetioci manifestacije.
Kako bi se izbegla gužva u saobraćaju, organizatori apeluju na meštane Kule da na mesto događaja dođu peške.

Organizatori bogatog programa obezbedili su i prevoz svim zainteresovanim građanima iz okolnih mesta koji žele da prisustvuju ovom događaju.  U skladu sa planom programa, koji počinje u 21:00 čas, autobusi će iz svakog naseljenog mesta na teritoriji opštine Kule, kretati po sledećem rasporedu:

Sivac-20:30

Crvenka-20:45

Kruščić-20:30

Ruski Krstur-20:45

Lipar-20:45

Besplatan prevoz organizovan je ovaj put i iz Vrbasa, odakle će autobus krenuti u 20:30 časova.

Polazak će biti sa autobuskih stanica, a povratak je nakon koncerta Željka Samardžića, koji počinje u 22:00 časa.