Spektakularan doček Srpske Nove godine u Kuli

Prvi put građani u opštini Kula imali su mogućnost da na spektakularan način, uz koncert Željka Samardžića i veliki ponoćni vatromet, dočekaju pravoslavnu Novu godinu.

Brojnost Kuljana i drugih stanovnika kulske opštine ispred bine, potvrdila je da je organizacija dočeka pravoslavne nove godine bila odlična ideja Turističke organizacije opštine Kula.

Posetioci su imali priliku da se posluže kuvanim vinom, čajem, ribljom čorbom i pečenom ribom.

U okviru programa koji je počeo u 21:00 sat, učestvovali su orkestar „Ravnica“ iz Subotice, a zatim i Rada Milošević i Minja Samardžić, koje su takođe otpevale nekoliko numera. Pre početka velikog koncerta Željka Samardžića, sve najbolje u Novoj 2019. godini, prisutnima su poželeli i otac Borislav, sveštenik Crkve Svetog jevanđeliste Marka u Kuli, kao i predsednik Privremenog organa opštine Kula, Velibor Milojičić.

U ponoć, svi prisutni uživali su u velikom vatrometu, koji je upotpunio novogodišnju noć i ulepšao celu manifestaciju.

“Mi smo prezadovoljni, vladala je baš pozitivna atmosfera, Željko je bio vođen emocijama i pružio je više nego što smo očekivali. Takođe i broj posetilaca je bio veći nego što smo očekivali, ali sve je uspešno završeno, poslužilo nas je lepo vreme i ovim putem se Turistička organizacija opštine Kula iskreno zahvaljuje svima koji su bili i podržali koncert”, izjavio je direktor turističke organizacije opštine Kula Vladimir Stanković.