Spektakl u Crvenki – “Slatki dani u srcu Bačke” – 10. i 11. maj

„Slatki dani u srcu Bačke“ će i ove godine svim svojim posetiocima pružiti nezaboravan provod tokom dva dana trajanja manifestacije.

VIDIMO SE U CRVENKI 10. & 11. MAJA

Gepostet von Slatki Dani U Srcu Bačke am Dienstag, 23. April 2019

Sve posetioce očekuje odličan kulturno-zabavni program sa spektakularnim koncertima.  “Slatka ulica” u Crvenki će i ove godine okupiti proizvođače slatkiša, udruženja voćara i vinogradara, udruženja žena, sportske organizacije, škole, kao i dečje animatore , mažoretkinje, štulaše, mađioničare i žonglere.

Prvog dana, 10.05., će u večernjim časovima nastupiti Nataša Bekvalac koja će se predstaviti publici svojim brojnim hitovima. Narednog dana najmlađi će moći da se druže sa popularnom Jutjub ekipom “Stuberi” čiji je nastup najavljen za 11. maj od 16:00 časova, a nastup Ace Lukasa počinje od 22:00 časa.  Pored velikih zvezda naše muzičke scene, za dobro raspoloženje svih posetilaca pobrinuće se i DJ Marcos, DJ Srka, DJ Coa i DJ Grizli.

– Manifestacija je zasnovana na „slatkoj industriji“, koja je brend Crvenke, ali je zamišljena i kao promocija lokalnih autentičnosti kroz sport, kulturu, gastronomiju i etno-sadržaje. „Slatki dani“ su i čuvar tradicije Crvenke, u kojoj žive pripadnici 22 nacije – rekao je Vladimir Stanković, direktor Turističke organizacije opštine Kula, koja je uz MZ Crvenka i „Jafu“ i Šećeranu organizator „slatke“ fešte.

Turistička organizacija opštine Kula organizuje besplatan autobuski prevoz na koncerte u Crvenki koji će se održati tokom manifestacije “Slatki dani u srcu Bačke”, za sve građane koji žive u drugim mestima kulske opštine. Polasci su sa autobuskih i uslovnih stanica, a povratak sledi nakon koncerata.

Petak ( 10. maj ): Sivac – 19:00h, Kula – 19:00h, Ruski Krstur – 19:00h, Lipar – 18:45h, Kruščić – 19:15h.

Subota ( 11. maj ): Sivac – 19:00h, Kula – 19:00h, Ruski Krstur – 19:00h, Lipar – 18:45h, Kruščić – 19:15h.