Kula: Veliko interesovanje za “Pijacu lepih stvari”

Turistička organizacija opštine Kula sprema novo iznenađenje za sve posetioce koji u četvrtak i petak dođu na „Pijacu lepih stvari”. Dvodnevni program će se održati u ulici Josipa Kramera od 8 do 19 časova.

Organizator se potrudio da izađe u susret svim izlagačima, kojih je ove godine preko 80, a dolaze nam iz raznih gradova Vojvodine, ali i iz Srbije.

Ulica će biti prepuna raznih proizvoda: od džemova i sokova od aronije, proizvoda od bundeve i lavande, pa sve do lekovitog bilja i ručnih radova. Pored proizvođača cveća učešće su potvrdili pčelari, poslastičari, konditori, kao i razna udruženja građana.

VLADIMIR STANKOVIĆ, DIREKTOR TURISTIČKE ORGANIZACIJE OPŠTINE KULA, POZVAO JE SVE ZAINTERESOVANE GRAĐANE DA POSETE PIJACU LEPIH STVARI ZA KOJU TRENUTNO VLADA VELIKO INTERESOVANJE IZLAGAČA I PRODAVACA. PRIJAVLJENO JE VIŠE OD 80 IZLAGAČA IZ SRBIJE, KOJI SU JEDVA DOČEKALI DA IH NEKO POZOVE KAKO BI NAKON DUŽE PAUZE BILI U PRILICI DA PRODAJU SVOJE PROIZVODE. OKO 30 IZLAGAČA JE SA TERITORIJE OPŠTINE KULA DOK JE OSTATAK IZ DRUGIH DELOVA SRBIJE.

Manifestacija se organizuje pod pokroviteljstvom opštine Kula, a uz podršku Turističke organizacije opštine Kula i Udruženja žena „Ideja“ iz Kule.
Obavezno je poštovanje svih mera prevencije i zaštite u cilju sprečavanja širenja virusa Covid-19.