Уручене награде власницима најлепше украшених дворишта и кућа у кулској општини

Организатори прве новогoдишње наградне игре  „Бирамо најлепше украшено двориште и кућу у кулској општини“, Туристичка организација општине Кула и Информативно пропагандни центар „Кула“ уручили су синоћ награде власницима најлепше украшених дворишта и кућа.

Учесници су обрадовани лепим и вредним кућним апаратима, а представници организатора су им награде уручивали на њиховим кућним адресама. Не кријући задовољство што је њихов труд и рад да улепшају не само своју кућу, већ и средину у којој живе запажен и награђен, они су се захвалили спонзорима и обећали да ће  наредне године њихове куће још лепше сијати.

Подељено је укупно пет награда – једна за најлепшу унутрашњу декорацију куће и четири за спољну декорацију куће и дворишта.

Пето место освојила је Јована Граховац из Куле за најлепшу унутрашњу декорацију куће. Она је добила масажер за ноге, дар Информативно пропагандног центра „Кула“.

Четврто место припало је Марку Фини из Куле, који је добио два ситна кућна апарата миксер за нес кафу и кувало за воду, дар Информативно пропагандног центра „Кула“.

Треће место припало је Јелени Ступар из Липара. Она је добила усисивач, дар ЈКП „Радник“ из Сивца.

Друго место освојила је Госпава Дедић Лековић из Сивца. Њој је уручена  микроталасна пећница, такође дар ЈКП „Радник“ Сивац.

Прво место за најлепше украшено двориште и кућу освојили су Горан и Селма Козомора из Црвенке, који су на инпресиван начин са прегршт свећица, са кочијама, ирвасима, Деда Мразом, Снешком Белићем и другим новогодишњим украсима улепшали своју кућу, окућницу, па и простор испред куће. Њима је главну награду ЛЦД телевизор уручио Владимир Станковић, директор Туристичке организације општине Кула. Он је истовемено честитао награђенима и свима који су учествовали у овој наградној игри и најавио нове наградне игре, прву већ на пролеће за најлепше уређено двориште.

Организатори Туристичка организација општине Кула и Информативно пропагандни центар „Кула“ се овим путем захваљују свима на учешћу у првој новогодишњој наградној игри „Бирамо најлепше украшено двориште и кућу у кулској општини“. Новогодишње награђивање за креативност и улепшавање куће и средине у којој живимо, што је и својеврсна промоција наше општине, биће настављено и у годинама које су пред нама. Зато останите и у 2021. години уз нас, јер вас очекују још вредније награде.